Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar düzgülü kapı kolu kadar olur.

Yangın bapsı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir güvenlik önlemidir. Ekseriya yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın esnasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Genellikle pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının yaklaşanında bulunurlar ve kişilerin binaya yine girmeden döşeme seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlamlarlar.

Sadece bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını sağlamlar.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak talep edilen bünyeda yapım edip, montaj ve onarma proseslerinde vacip mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de sorum alıyoruz.

Bu tür yangın merdiveninin anayasa özelliği kompakt ve yerden tasarruf sağlayan tasavvurıdır. Kullanılmadığında merdiven iyi bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana malik binalar yahut güzel duyu tasaların bir faktör evetğu binalar bâtınin orantılı hale getirir.

Yangın Bapsı seçer özen edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve klası belirlenmelidir.

Kanun ve yönetmeliklere nazaran planlı yangınla savaşım adımlarının kâffesina hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın hesabına tüm projelendirme ustalıklemlerinizi birey ve mal kaybınızın ortadan kalkması Yangın kapısı istanbul fiyatı yerine uyguluyoruz.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın bapsı özelliklerinden kelam etmek gerekir ise şu özellikleri haiz bir kapı yeğleme ettiğinizden emniyetli olmanızı öneririz;

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Satış öncesi bile sizler muhtevain en yaraşıklı sistemi sunabilmemiz için ikametgâh ve fiilyerlerinizde ayyaşif gestaltlmalıdır. Mütehassıs personelimiz yangın kapıları dair sizlere mukteza detayları aktaracaktır ve sizin bütün ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki sual emekaretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Binalarda belli başlı standartlarda yan alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page